tisdag 27 december 2011

Det smaskiga kletiga goda

Hallåj allihopa! 

Här och nu tänker jag dela med mig av det jag älskar att göra under jullovet då jag har tråkigt. 
Det är inte bara något jag är expert på utan det är även något som alla mänskliga varelser kysser mina fötter för att få smaka. 
Och vadå tänker ni nu? 
Jag snackar om Annas sockersöta sega sug knäckisar som får själen att smälta!!!

















Hur många gånger per dag öppnar man inte kylskåpet för något gott 
att smaska på? 
Och hur många gånger finns det bara senap och en mjuk gurka?


















Först och främst så måste du tända massor med ljus. 
Det gör ca 50 % av själva bakningen. Släck lamporna i taket och tänd ljus. 
Låtsas att du är ljusgudinnan.


















Sedan tar du fram Klasse Kocks kokbok och bläddrar fram 
december sidan, där finns knäcken. Om du inte har den, gå och köp den! 
Du har missat en stor del av din barndom om du inte haft den!


















Du gör sedan precis vad som står där, sätt på spisen och börja mys!


















Sen eftersom du ska röra om i smeten så kommer en doft sprida sig i rummet.
Mycket farlig för du kommer bli helt paralyserad.


















Viktigt också att inte stå och dreggla ner i knäcken då den är såhär härligt seg. Det förstör allt! 

















Sen är det dags för kulprovet (det bästa av allt) då du 
får sitta och provsmaka knäcken. Sätt dig gärna på något skönt ställe 
men glöm för guds skull inte bort att knäcken faktiskt fortfarande kokar!!!!!!!!!!!!

















Sen är du klar och du har hällt upp knäcken i formar och du är fett nöjd 
med livet. Ett plus i kanten är väl ändå att du nu har två timmar mindre av 
ingenting att göra! YÄÄÄÄ!

/
Annaaaaaaa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar